Persbericht
Week 14; 3 - 9 april 2017

 
 
Sponsorloop Bs. de Regenboog zonnig verlopen
Afgelopen vrijdag 31 maart hebben de leerlingen van Bs. De Regenboog hun jaarlijkse sponsorloop gelopen. Ze hadden het geluk dat het weer prima was. Dit jaar werd er gelopen voor Stichting Wensambulance Brabant. De leerlingen van de locatie Hoevenbraak liepen rondjes om het sportveld vóór de school,  in Wijbosch liepen de leerlingen rondjes op de locatie Kapeleind/Loosbraak. Hierbij werden ze door vele ouders én een vrijwilliger van Stichting Wensambulance Brabant aangemoedigd.
In de periode voorafgaand aan de sponsorloop hebben de leerlingen een kijkje kunnen nemen in een wensambulance waarbij een vrijwilliger verteld heeft over het werk van de stichting. Stichting Wensambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.
Wat de sponsorloop opgebracht heeft, wordt op 21 april as. tijdens de afsluiting van de Koningsspelen bekend gemaakt. Deze worden voor leerlingen van Bs. De Regenboog georganiseerd op sportpark Rooiseheide te Schijndel. De cheque wordt dan overhandigd aan een vrijwilliger van Stichting Wensambulance Brabant door twee leerlingen die het hoogste sponsorbedrag opgehaald hebben.