TVSchijndel: Koningsspelen heeft 510 deelnemers en bekendmaking bedrag sponsorloop

Schijndel - Voor de vijfde keer werden de Koningsspelen gehouden in Nederland. Zo ook in Schijndel. De Koningsspelen werden geopend op de hockeyvelden op de Rooiseheide. Elke klas deed een dansje van 30 seconden. Hierna werden er groepen gemaakt voor de diverse sporten, 16 in totaal! In totaal deden 510 kinderen mee aan deze editie van de Koningsspelen. Heel het sportpark was bezet. Bijzonder was dat alle sportverenigingen op het park vrijwilligers beschikbaar hadden gesteld om mee te helpen aan deze dag. Het is de hele ochtend droog geweest. Kort voor het einde werd bekend gemaakt dat er voor Stichting Wens Ambulance Brabant bijna 3500 euro is opgehaald tijdens de sponsorloop van de Regenboogschool. Daarna, om 12.00 uur, was het echt tijd voor vakantie!