Campina Schoolmelk
 
 
BS De Regenboog gaat met ingang van dinsdag 24 oktober a.s. Campina Schoolmelk aanbieden. Dit is geen verplichting maar een service die we als school verlenen. Met Campina Schoolmelk heeft uw kind in de lunchpauze een lekker vers, gekoeld zuiveldrankje. Zuivel bevat goede voedingsstoffen, zoals calcium, vitamine B2 en Vitamine B12. Hierdoor kan Campina Schoolmelk een bijdrage leveren aan gezonde levensstijl.
 
Uw voordelen
Verse, gekoelde melk voor slechts €1,40 per week.
 
Het assortiment
Het assortiment van Campina Schoolmelk bestaat uit Campina halfvolle melk, voorzien van Het Groene Vinkje en bevat Weidemelk. Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien in de wei lopen.
 
Hoe werkt Campina Schoolmelk
U kiest voor uw kind de lunch als consumptiemoment. Wij hebben als school om organisatorische redenen hiervoor gekozen. U sluit het abonnement rechtsreeks af met Friesland Campina. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in de koelkast gezet. Hierdoor krijgt uw kind gekoelde, verse zuivel. Dat is lekker én gezond voor uw kind en gemakkelijk voor u.
 
Wat zijn de kosten?
De Europese Unie verleent subsidie op de producten van Campina Schoolmelk. Deze prijs is berekend in de prijs per pakje. Een pakje halfvolle melk kost in het schooljaar 2019/2020 daarom slechts € 0,28.
 
Aanmelden
U kunt uw kind(eren) aanmelden via de website van Campina Schoolmelk: www.iedereenfitopschool.nl
Bij de keuze alleen het lunchmoment kiezen.
 
Met al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij Campina Schoolmelk. Wij hopen met deze service het lunchen op school nóg gezonder te maken.