Koningsspelen 2018
Via deze link is het filmpje te zien van TV-Schijndel over de Koningsspelen van april 2018. Wat hebben de kinderen een leuke en sportieve dag gehad.

Bijbehorende Artikel:

Schijndel - Vrijdagochtend 20 april om 08.30 uur begonnen 500 kinderen van de Regenboogschool met een korte dans op de sportvelden van het Zuideinderpark. Daarna werden de kinderen verdeeld in groepen om naar hun spelen te gaan. De kinderen hadden van te voren gekozen welke spelsoort ze zouden gaan uitvoeren. Het Gilde complex deed voor de eerste keer mee met de spelen. Met een temperatuur van 28 graden was het deze ochtend toch wat afzien maar het werd een geweldige belevenis. Om 11.45 uur werd er afgesloten en moest de opbrengst van de 3 weken geleden sponsorloop worden uitgereikt. Een check van ruim 3400 euro konden 2 kinderen van de school geven aan de medewerkers van de dierenambulance die voor dit doel waren uitgekozen. TVSchijndel was er bij en maakte enkele foto's. Om 12.00 uur was het afgelopen en konden de kinderen gaan genieten van een welverdiende vakantietijd.

Sponsorloop 2018, dierenambulance Hokazo
Via deze link is het filmpje te zien van TV-Schijnel over de sponsorloop van maart 2018. De kinderen hebben zich in het zweet gewerkt voor de dierenambulance.