Van de verkeersouders

De beste wensen!
Een nieuw jaar is begonnen. We hebben weer veel plannen voor de laatste helft van het schooljaar.
We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor alle verkeersactiviteiten voor 2018, de verkeersweek in maart met het oversteekproject voor de onderbouw, voor de groepen 4-6 een skate clinic en de groepen 7 gaan een bezoek brengen aan het DAF museum. Natuurlijk het theoretisch- en praktisch verkeersexamen voor groep 7 in april/ mei, het project Van 8 naar 1 en het dode hoek project. Dit alles in samenwerking met de leerkrachten en directie van de school en de nodige hulpouders J. We gaan er weer een spetterend en vooral ‘veilig’ jaar van maken.

Werkgroep verkeer
Op woensdag 21 januari staat weer een vergadering gepland voor de werkgroep verkeer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met iemand van de verkeerswerkgroep. In deze werkgroep zitten: Adrie Hellings (vanuit directie), Jolanda van Ampting en Nicole van Heeswijk (vanuit school), Mieke van Uden (vanuit de oudervereniging, tevens verkeersouders Hoevenbraak), Anita van Minderhout  (verkeersouder Wijbosch), Linda van Rosmalen (vanuit de Politie), Arnoud Jakobs (vanuit de gemeente) en Kelly Troeijen (vanuit de Plu).