Het schoolplan 2022-2026 is te lezen  deze link

Vanaf 1 januari 2012 zullen alle (zoveel mogelijk) brieven uitsluitend digitaal worden verstrekt.
U krijgt deze brieven dus via e-mail toegezonden.

Het is belangrijk dat de school daarom kan beschikken over een actueel e-mailadres van de hoofdverzorger. Het is in onze leerlingenadministratie helaas niet mogelijk meerdere e-mailadressen te koppelen aan één kind.

Het versturen van mail loopt via de leerlingenadministratie. Aan elk kind is een hoofdverzorger met e-mailadres gekoppeld. Dat kan betekenen dat, als u meerdere kinderen op school hebt, de brief ook meerdere keren binnenkrijgt. We kunnen dit helaas niet voorkomen, maar hebben dit wel voorgelegd aan de ontwikkelaar van onze leerlingenadminstratie.

Ook is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw mailbox voldoende capaciteit heeft.
Het komt voor dat mail terugkomt omdat de mailbox vol is. Het is helaas niet mogelijk deze mail opnieuw aan te bieden.