Oudervereniging

Op onze school is er vanaf schooljaar 2001/2002 één oudervereniging met twee locatiebesturen. De oudervereniging bestaat in principe uit alle ouders die een ouderbijdrage betalen. Deze ouderbijdrage per schooljaar is vrijwillig, maar onmisbaar. Van deze bijdrage worden verschillende activiteiten voor de kinderen betaald.

De oudervereniging organiseert in samenwerking met de teamleden tal van activiteiten zoals: Sinterklaas, Kerst- en Carnavalsviering, Schoolreisje, enz.

De oudervereniging heeft vaak hulp van ouders nodig om alles te realiseren. Er zal dan ook regelmatig een beroep op ouders worden gedaan.

De bijeenkomsten van de oudervereniging zijn openbaar en worden aangekondigd in het informatiebulletin.

De algemene ledenvergadering wordt gehouden in het begin van het schooljaar.

De oudervereniging heeft twee locatiebesturen. Deze besturen vergaderen ongeveer elke zes weken teneinde alle activiteiten te organiseren.

Locatie Wijbosch (2019-2020)

Van links naar rechts:                            Moniek v Dijk, Bianca van Veghel, Marscha Vogels, Viona Lammers,  Amy van Bilsen,
                                                                  Wendy Verstraeten, Elly vd Akker (vz), Joyce vd Burgt, Susan vd Aa, Wendy van Liempt.
Zittend van links naar rechts:              Daniëlle Papavoine en Linda van Moosdijk.

Locatie Hoevenbraak (2019-2020)

Bovenste rij van links naar rechts:    Marga van Oorschodt (vz), Rachel van Gorkum, Patty Duinkerken.
Middelste rij van links naar rechts:   Liesje Dalleu, Cindy van Balkum, Patricia Smits, Arianne Schouten.
Onderste rij van links naar rechts:    Jolanda Swanenberg, Nathalie Heijn, Joyce Schipper, Hilde van Zutven.
Zittend van links naar rechts:            Wendy vd Aa, Daisy Kooijmans

Afwezig op de foto:                             Maaike Bouwmans, Daniëlle Jungnickl, Jolein Molenbroek, Dianne Verhagen

Dagelijks bestuur (2019-2020) (geen foto beschikbaar)

Karien Blummel (secretaris)