Oudervereniging

Op onze school is er vanaf schooljaar 2001/2002 één oudervereniging met twee locatiebesturen. De oudervereniging bestaat in principe uit alle ouders die een ouderbijdrage betalen. Deze ouderbijdrage per schooljaar is vrijwillig, maar onmisbaar. Van deze bijdrage worden verschillende activiteiten voor de kinderen betaald.

De oudervereniging organiseert in samenwerking met de teamleden tal van activiteiten zoals: Sinterklaas, Kerst- en Carnavalsviering, Schoolreisje, enz.

De oudervereniging heeft vaak hulp van ouders nodig om alles te realiseren. Er zal dan ook regelmatig een beroep op ouders worden gedaan.

De bijeenkomsten van de oudervereniging zijn openbaar en worden aangekondigd in het informatiebulletin.

De algemene ledenvergadering wordt gehouden in het begin van het schooljaar.

De oudervereniging heeft twee locatiebesturen. Deze besturen vergaderen ongeveer elke zes weken teneinde alle activiteiten te organiseren.

Locatie Wijbosch (2017-2018)

Van links naar rechts: Danielle Papavoine, Susan van der Aa, Elly vd Akker (vz), Wendy van Liempt, Joyce vd Burgt, Angelique Klein, Moniek van Dijk
Zittend: Dian Mutsaars, Marscha Vogels.
Afwezig op de foto: Viona Lammers, Amy van Bilsen en Marieke Verstraten

Locatie Hoevenbraak (2018-2019)

Achterste rij van links naar rechts: Jody Schellekens, Wendy v.d. Aa, Anousca Pennings, Maaike Bouwmans.
Onderste rij van links naar rechts: Nathalie Heijn, Marga van Oorschodt, Jolanda Swanenberg, Hilde van Zutven, Patty Duinkerken.

Afwezig op de foto: Astrid van den Bogaart, Liesje Dalleu, Danielle Jungnickl, Arianne Schouten, Dianne Verhagen, Bianca Vorstenbosch, Judith Wevers, Joyce Schippers, Daisy Kooijmans

Dagelijks Bestuur Oudervereniging